Siirry suoraan sisältöön

Korpilahden hoivakoti on ikäihmisten kodinomainen hoitopaikka

  • tehnyt
Lämmin kosketus merkitsee paljon

Korpilahdella on hyvät toimivat palvelut ikäihmisille. Ympärivuorokautista tehostettua palveluasumista tarjoavassa Korpilahden hoitokodissa on 12 asukaspaikkaa. Hoivakoti sijaitsee kauniin luonnon keskellä ja omaiset ovat tervetulleita osallistumaan kodin toimintaan, arkeen ja juhlaan. Asukkaiden huoneet ovat yhden hengen huoneita yhtä poikkeusta lukuun ottamatta.

Ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii asukkaiden turvallisesta ja yksilöllisestä hoidosta

Hoivakodin henkilökunta on työhönsä sitoutunutta. Henkilökunnan osaamista ylläpidetään aktiivisesti täydennyskoulutuksien avulla. Hoivakodin omalääkäri vierailee hoitokodissa kerran viikossa ja yhteys päivystävään lääkäriin on aina olemassa. Jokaiselle asukkaalle nimetään omahoitaja, joka vastaa asukkaan hoito- ja palvelusuunnitelmasta, yhteydenpidosta omaisten kanssa ja erilaisten arkisten asioiden selvittämisestä.

Hoivakodin toiminnan ydinajatus on mahdollistaa asukkaille elämänmakuinen arki ja kokemus hyvästä huolenpidosta. Asukkaan hyvä olo ja yksilöllinen kohtaaminen on tavoitteena kaikessa toiminnassa. Jokainen ihminen ainutlaatuinen ja arvokas, ja ansaitsee hyvän hoidon.