Siirry suoraan sisältöön

Korpilahtilehti on laadukas paikallislehti

  • tehnyt
Syksyinen metsämaisema

Korpilahtilehti kertoo paikalliset uutiset luotettavasti ja varmasti. Jos olet kiinnostunut seuraamaan alueesi tapahtumia ja kehitystä, lehteä seuraamalla pysyt ajan tasalla ja voit myös vaikuttaa alueen kehitykseen. Kaikki tärkeimmät Korpilahtea koskevat uutiset kerrotaan lehdessä, ja samalla voit tarkistaa tulevat tapahtumat. Elämään saa mukavasti sisältöä, kun käy paikallisissa tapahtumissa kuulemassa viimeisimmät tarinat ja kuulumiset. Tässä blogissa voi lukea enemmän lehden toiminnasta.

Korpilahtilehti asukkaita varten

Korpilahtilehti haluaa luoda yhteyden alueen asukkaisiin. Ihmiset voivat ottaa lehteen yhteyttä helposti verkon kautta, mikäli heillä on esimerkiksi juttuvinkki kerrottavana. Lehdelle on tärkeää se, että asukkaat saavat ajankohtaista tietoa Korpilahden tapahtumista. Lehti julkaisee uutisia niin paperisen lehden kuin verkon kautta. Jos haluat tukea lehden toimintaa, se kannattaa tilata kotiin.

Korpilahti näkyy ja kuuluu myös verkossa, sillä lehti pyrkii olemaan aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa. Jos olet lukenut jo lehden ja haluaisit tutustua Korpilahteen ja sen ihmisiin vielä enemmän, sosiaalinen media tulee avuksi. Lehdellä on varsin tuottelias toimitus, joka julkaisee Korpilahteen liittyviä asioita aktiivisesti. Tämä on mukava lisä, sillä nykyään ihmiset odottavat toimintaa monesta eri kanavasta.

Korpilahdella on paljon kerrottavaa

Korpilahti on aktiivinen kunta ja sen ihmiset järjestävät monenlaista tapahtumaa alueella. Uutisointi koskee niin ihmisten arkea, työelämää kuin vapaa-aikaa. Alueelta löytyy myös kouluja, joten opiskelijatkin haluavat tuoda esiin mielipiteitään. Sataman toiminta sekä museot ja muut julkiset rakennukset järjestävät tilaisuuksia, joihin kaikki ihmiset ovat tervetulleita. Näistä voit lukea Korpilahtilehden sivuilta!